Нашето Благодаря

Мили приятели,

Благодарим на всеки един от вас за безценната ви подкрепа в безпрецедентните условия през които преминаваме, в които всички се намираме. Вашето доверие ни дава сили да продължим заедно напред.

Благодарим, че повярвахте и вярвате в нас, в нашия труд и в качеството на нашите овощни и декоративни видове. В отглеждането на всяко едно растение сме вложили частица от себе си – мъдростта на повече от двадесет години опит, професионализма на нашия квалифициран агроном и преди всичко любовта и стремежа да направим България по-зелена и чиста.

Всички те – цветя, храсти, лози, овощни дръвчета и екзотични видове – са отгледани с грижа и любов за вас. След като ги закупите, ви молим най-учтиво да полагате грижи за тях, за да могат да се развият и да ви радват.

С всяко растение Вие помагате да запазим България зелена и чиста за всички нас, за нашите деца и за поколенията след тях.

С всяко растение Вие подкрепяте съществуването и развитието на малкия бизнес като ключ към развитието и успеха на икономиката на България.

Благодарим ви от сърце! Желаем здраве на вас и вашите семейства.

Към най-новите продукти
Към всички продукти