Правила за ползване

Условия и правила

1. Онлайн поръчки ще бъдат обработвани и изпращани с приоритет пред поръчки, заявени по телефона.

2. В кампания, когато сезонно се предлагат огромен брой растения, консултациите не могат да се изпълняват по телефон и същите стават зададени онлайн или оставяни на номер за поръчки, след което ние се свързваме по-късно с Вас.

3. Куриерските услуги се изпълняват от фирма Еконт и се заплащат допълнително над нашата обявена стойност от получател/клиент към дадената пратка.

4. Поръчки по телефона се приемат между 08:00 и 18:00ч.

5. Вече заявена поръчка НЕ подлежи на корекции след като бъде обработена. Допускат се корекции САМО в деня на заявяването й и то преди да бъде обработена и изпратена.

6. Уведомяваме Ви, че при поръчка на овощни дръвчета, те ще бъдат подрязвани на 120-140 см. височина преди изпращане. Това е необходимо с оглед последващото правилно развитие на бъдещата корона на дръвчетата след засаждане. В същото време по този начин Ви спестяваме допълнителни разходи като таксуване на пратката за обем от Еконт.

7. В случай, че НЕ желаете вашите дръвчета да бъдат подрязвани, Вие имате право да го уточните във Вашата поръчка и Вашето изискване ще бъде изпълнено. Моля, имайте предвид обаче, че ще бъдете таксувани за по-висока цена за доставка от куриерска фирма Еконт.

8. Стремим се да обработим и изпратим всички Ваши поръчки в максимално кратки срокове. В случай, че не можем да отговорим веднага на Вашето обаждане, моля, проявете търпение. Ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок.

9. Рекламация на продукти се допуска САМО на място в Еконт при получаване на пратката. НЕ се приемат рекламации, ако същите са направени след получаване на продуктите извън офис на Еконт.

10. За Ваше улеснение, при обработване и изпращане на Вашата поръчка, всички дръвчетата/растенията биват маркирани със спрей, като във всеки опаковъчен плик от самата пратка прилагаме за Вас лист с легенда, в който е подробно обяснено кой цвят спрей за кой вид растение се отнася. Пример: Растение Х – син спрей.

11. За приемане на поръчка се изискват следните лични данни: две имена, телефонен номер и адрес на получател.

12. Молим Ви най-учтиво да се отнасяме с уважение и да спазваме добрия тон на общуване. Всякакви форми на вербална агресия и/или дискриминация няма да бъдат толерирани и е възможно да доведат до отказ за изпълнение на поръчка.