Правила за ползване

Условия и правила

1. Онлайн поръчки ще бъдат обработвани и изпращани с приоритет пред поръчки, заявени по телефона.

2. В кампания, когато сезонно се предлагат огромен брой растения, консултациите не могат да се изпълняват по телефон и същите стават зададени онлайн или оставяни на номер за поръчки, след което ние се свързваме по-късно с Вас.

3. Куриерските услуги се изпълняват от фирма Еконт и се заплащат допълнително над нашата обявена стойност от получател/клиент към дадената пратка.

4. Поръчки по телефона се приемат между 08:00 и 18:00ч.

5. Вече заявена поръчка НЕ подлежи на корекции след като бъде обработена. Допускат се корекции САМО в деня на заявяването й и то преди да бъде обработена и изпратена.

6. Уведомяваме Ви, че при поръчка на овощни дръвчета, те ще бъдат подрязвани на 120-140 см. височина преди изпращане. Това е необходимо с оглед последващото правилно развитие на бъдещата корона на дръвчетата след засаждане. В същото време по този начин Ви спестяваме допълнителни разходи като таксуване на пратката за обем от Еконт.

7. В случай, че НЕ желаете вашите дръвчета да бъдат подрязвани, Вие имате право да го уточните във Вашата поръчка и Вашето изискване ще бъде изпълнено. Моля, имайте предвид обаче, че ще бъдете таксувани за по-висока цена за доставка от куриерска фирма Еконт.

8. Стремим се да обработим и изпратим всички Ваши поръчки в максимално кратки срокове. В случай, че не можем да отговорим веднага на Вашето обаждане, моля, проявете търпение. Ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок.

9. Рекламация на продукти се допуска САМО на място в Еконт при получаване на пратката. НЕ се приемат рекламации, ако същите са направени след получаване на продуктите извън офис на Еконт.

10. За Ваше улеснение, при обработване и изпращане на Вашата поръчка, всички дръвчетата/растенията биват маркирани със спрей, като във всеки опаковъчен плик от самата пратка прилагаме за Вас лист с легенда, в който е подробно обяснено кой цвят спрей за кой вид растение се отнася. Пример: Растение Х – син спрей.

11. За приемане на поръчка се изискват следните лични данни: две имена, телефонен номер и адрес на получател.

12. Приемаме минимален праг за поръчка от 30 лв. При сума под този минимум, поръчките ще бъдат изтривани.

13. Поръчки не се приемат предварително, не се записват за продукти които не са в наличност в момента. Същите се изпълняват до 24 часа. Предварително направени поръчки за по-далечна дата от 24 часа, ще бъдат изтривани.

14. За Поръчки които са: направени предварително, обработени(завършени) , опаковани, изпратени и НЕ са взети, отказани са извън срок, върнати без преглед, ще приемем лично и за това ще бъдете: наказани с лишаване от поръчки при нас, блокирани по телефон, айпи адрес, имейл адрес, без право на разглеждане на сайта ни, достъп до телефоните ни, върнати при посещение на място!

15. Молим Ви най-учтиво да се отнасяме с уважение и да спазваме добрия тон на общуване. Всякакви форми на вербална агресия и/или дискриминация няма да бъдат толерирани и е възможно да доведат до отказ за изпълнение на поръчка.